Κρητικές συνταγές δωρεάν

【免費健康App】Κρητικές συνταγές δωρεάν-APP點子

Η εφαρμογή "Κρητικές συνταγές δωρεάν" είναι μια δωρεάν εφαρμογή επίδειξης (demo) της κανονικής εφαρμογής "Κρητικές συνταγές".

Στην εφαρμογή "Κρητικές συνταγές δωρεάν" μπορείτε να δείτε όλες τις συνταγές που περιλαμβάνει η πλήρης έκδοση (164 διαφορετικές συνταγές), αλλά την αναλυτική παρουσίαση εκτέλεσης της συνταγής μπορείτε να δείτε για 40 διαφορετικές συνταγές. Αυτές οι 40 συνταγές είναι μαρκαρισμένες με ένα αστεράκι (*) για εύκολη αναζήτηση.

Οι συνταγές είναι χωρισμένες στις παρακάτω έντεκα (11) κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση:

* Κρεατικά

* Ψαρικά

* Όσπρια

* Σαλιγκάρια

* Λαχανικά

【免費健康App】Κρητικές συνταγές δωρεάν-APP點子

* Σαλάτες

* Σούπες

* Ψωμιά

* Ζυμαρικά

* Γλυκά

* Πίτες

Επίσης για ακόμα μεγαλύτερη διευκόλυνση σας μπορείτε να προσθέσετε οποιαδήποτε συνταγή θέλετε στις «Αγαπημένες» σας και έτσι πολύ εύκολα και γρήγορα να την αναζητήσετε. Σε κάθε συνταγή αναφέρουμε πρώτα τα υλικά που χρειάζονται για την πραγματοποίηση της και έπειτα αναφέρουμε τη διαδικασία υλοποίησης της με τη σωστή χρονική σειρά. Τέλος, μπορείτε να πληροφορηθείτε για κάθε συνταγή μια μέση εκτίμηση χρόνου προετοιμασίας, τον βαθμό δυσκολίας εκτέλεσης της συνταγής (εύκολη, μέτρια, δύσκολη) και τον αριθμό των θερμίδων που δίδει το κάθε φαγητό με την κατανάλωση του, ένα ιδιαίτερο χρήσιμο στοιχείο για να γνωρίζετε εκ των προτέρων πόσες θερμίδες θα ...λάβετε.

【免費健康App】Κρητικές συνταγές δωρεάν-APP點子

Μπορείτε επίσης αν θέλετε να μεταφέρετε την εφαρμογή στην εξωτερική μνήμη του τηλεφώνου έτσι ώστε να μην καταλαμβάνει χώρο στην εσωτερική μνήμη !

Διευκρίνηση - σημείωση:

"Δυστυχώς ορισμένοι δεν καταλαβαίνουν τι είναι αυτή εδώ η εφαρμογή ή δεν κάνουν καν τον κόπο να διαβάσουν τι κάνει και τι δεν κάνει η εφαρμογή που κατεβάζουν.... Καταρχήν είναι ΔΩΡΕΑΝ (FREE). Δεν νομίζω κανείς να πλήρωσε για να την κατεβάσει στο κινητό του τηλέφωνο. Δεύτερον αναφέρω από την πρώτη κιόλας πρόταση ότι είναι "ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ - DEMO". Στην δωρεάν εφαρμογή θα δείτε τους τίτλους των 164 συνταγών που περιγράφονται αναλυτικά στην πλήρη έκδοση (επί πληρωμή). Εδώ θα δείτε αναλυτική παρουσίαση ΜΟΝΟ ΣΕ 15 ΣΥΝΤΑΓΕΣ !!

Νομίζω ότι πιο ξεκάθαρος δεν μπορούσα να είμαι.

Για αυτό τον λόγο δεν μπορώ να καταλάβω τα σχόλια και τα ratings. Κανείς δεν είπε ότι αυτή εδώ η free έκδοση θα έχει ότι έχει και η πλήρης επί πληρωμή έκδοση !! Και βέβαια αυτή εδώ η εφαρμογή είναι FREE!!!

Παρακαλώ λοιπόν να είσαστε λίγο πιο προσεκτικοί όσοι σχολιάζετε και βαθμολογείτε. Ειδικά όταν λέτε πράγματα που δεν ισχύουν !

【免費健康App】Κρητικές συνταγές δωρεάν-APP點子

Και βέβαια καλό θα είναι όλοι όσοι έχουν μάθει στη ζωή τους να τα παίρνουν όλα τσάμπα να εκτιμούν λιγάκι τον τεράστιο χρόνο και κόπο που απαιτεί η κατασκευή μιας τέτοιας εφαρμογής

Ευχαριστώ."

【免費健康App】Κρητικές συνταγές δωρεάν-APP點子

免費玩Κρητικές συνταγές δωρεάν APP玩免費

免費玩Κρητικές συνταγές δωρεάν App

Κρητικές συνταγές δωρεάν APP LOGO

Κρητικές συνταγές δωρεάν LOGO-APP點子

Κρητικές συνταγές δωρεάν APP QRCode

Κρητικές συνταγές δωρεάν QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.2.1
App下載
免費
1970-01-012015-04-24