Avanza

【免費財經App】Avanza-APP點子

Med Avanzas app kan du på ett lätt och säkert sätt bevaka ditt befintliga värdepappersinnehav, handla med aktier och börshandlade fonder (ETF:er) samt följa alla de senaste ekonominyheterna.

Funktionalitet:

- Handla med aktier och ETF:er på den svenska börsen direkt via appen

- Övervaka ditt befintliga innehav av värdepapper hos Avanza

【免費財經App】Avanza-APP點子

- Ta del av de allra senaste ekonominyheterna om sparande och finansvärlden

- I inloggat läge presenteras kurser och nyheter i realtid, medan du i oinloggat läge ser dem med 15 minuters fördröjning

- Skapa bevakningslistor med intressanta värdepapper

【免費財經App】Avanza-APP點子

- Följ utvecklingen i ledande börs- och råvaruindex

- Se aktuella valutakurser

Alla är välkomna att ladda hem appen och utnyttja funktioner såsom nyhetsflöden, kurs- och indexinformation. För att kunna handla via appen och se befintligt värdepappersinnehav, måste du dock vara kund hos Avanza. Kund kan du bli helt kostnadsfritt på www.avanza.se

Feedback

Betygsätt gärna appen. Vi välkomnar alla kommentarer som kan bidra till att göra den bättre. Det finns även en feedback-funktion direkt i själva appen om du har specifika önskemål och synpunkter.

Säkerhet

【免費財經App】Avanza-APP點子

Betrakta appen som en värdehandling. All kommunikation med våra system är krypterad så att ingen obehörig kan se vad du gör, men lägg aldrig ifrån dig telefonen utan att först logga ut. Skulle du glömma att göra det, loggas du som en extra försiktighetsåtgärd ut efter 20 minuter av inaktivitet.

【免費財經App】Avanza-APP點子

免費玩Avanza APP玩免費

免費玩Avanza App

Avanza APP LOGO

Avanza LOGO-APP點子

Avanza APP QRCode

Avanza QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
2.1.1
App下載
免費
1970-01-012015-04-21