Blikk

【免費新聞App】Blikk-APP點子

A Blikk ingyenes androidos alkalmazásának segítségével a telefonodon több kategóriában - Akutális, Sztárvilág, Életmód, Sport - olvashatsz híreket, de ha autós újdonságokra, filmkritikákra, utazási információkra vagy erotikus cikkekre vagy kíváncsi, akkor is találsz olvasnivalót.

Emellett pedig a Blikk TV videóit is és képgalériáit is megnézheted. Ha pedig megtetszett egy cikk, megoszthatod ismerőseiddel, de el is mentheted. Lehetsz a Blikk olvasó-riportere is, ha a telefonoddal sikerült megörökítened egy érdekes pillanatot, beküldheted a szerkesztőségnek a képet vagy videót! Ha igazán jól sikerült, még pénzjutalmat is kaphatsz érte!

【免費新聞App】Blikk-APP點子

Amennyiben a horoszkópodra vagy kíváncsi, elolvashatod csillagjegyek szerinti bontásban a híreket, de kérhetsz napi értesítést, így biztosan nem maradsz le arról, mit üzentek a csillagok.

Az időjárás rovatban öt napra előre megtudhatod, hogy hány fok várható ott, ahol éppen jársz. Kedvenc tévéműsoraidról is tájékozódhatsz a Blikk androidos változatán. A TV műsor "Most megy" felirat alatt a 15 legnépszerűbb csatorna éppen adásban lévő műsorait láthatod. De persze megtudhatod azt is, hogy a következő napokban mi lesz a képernyőn.

【免費新聞App】Blikk-APP點子

Blikk’s version for Android is finally here. The free application allows you to read the news in many categories. In the „Aktuális” column you can find all the news of the day, but if you’re only interested in celebrities, choose the „Sztárvilág” menu. Under the title, „Életmód”, you’ll find recipes and lifestyle articles, while „Sport” offers the latest news in the world of sports.

【免費新聞App】Blikk-APP點子

You can also watch videos of Blikk TV, check out our photo galleries and read your favourite blogs. If you like an article, you can save it to your phone so you may read it again and share it with your friends. Moreover, you also can be the reporter of Blikk! If you took an interesting photo with your phone, you can send it to our newspaper directly. If it is a really good one, you may even get paid for it.

【免費新聞App】Blikk-APP點子

The application also features daily horoscope and the weather forecast, as well as TV programmes. Don’t hesitate to check it out!

免費玩Blikk APP玩免費

免費玩Blikk App

Blikk APP LOGO

Blikk LOGO-APP點子

Blikk APP QRCode

Blikk QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.1
App下載
免費
1970-01-012015-04-23