Budaörs

【免費旅遊App】Budaörs-APP點子

Budaörs különleges hely. Budapest kapuja, ha a nyugati határ felőlérkezünk az autópályákon. A múlt és jövő különleges találkozása. A korábbi egyutcás alvófalúból mára Magyarország legfejlettebb településévé vált. Vállalkozások, szolgáltatások tucatjai települtek ide az elmúlt két évtizedben. Miközben a lakótelepeket modernizálták, a régi, német falut megújították. Megőrizték a legendás pincesort, újra egykori szépségében pompázik a hegyen található templom, miközben felépült egy gyönyörű sportközpont is.

A város büszkén hívja magát innovatív településnek. Ennek jegyében készült el az a mobilalkalmazás, amely az okostelefon-tulajdonosnak ad segítséget, ha Budaörsön akar tájékozódni. Az intézmények, szolgáltatások, műemlékek helyét és elérhetőségét azonnal kattinthatjuk, megtudván, hogy miképpen jutunk el oda, mit láthatunk ott, vagy mikor tudunk ügyeket intézni.

【免費旅遊App】Budaörs-APP點子

Az alkalmazás különlegessége, hogy egy profi fotóscsapat napokon keresztül készített felvételeket a városról, mindazon helyekről, amelyek megtalálhatók az alkalmazásban. Így egyedi képi világ adja vissza a város hangulatát vagy segíti a tájékozódást, ügyintézést. A Budaörs alkalmazás elérhető iOS (iPhone), Android és Windows alapú mobiltelefonokon egyaránt. A letöltés ingyenes.

【免費旅遊App】Budaörs-APP點子

Wittinghoff Tamás

polgármester

【免費旅遊App】Budaörs-APP點子

免費玩Budaörs APP玩免費

免費玩Budaörs App

Budaörs APP LOGO

Budaörs LOGO-APP點子

Budaörs APP QRCode

Budaörs QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
台灣 TaiwanWindows
Windows 市集
1.0.0.0
App下載
免費
2013-08-272014-09-30