CITY-OPAS Imatra & seutu

【免費旅遊App】CITY-OPAS Imatra & seutu-APP點子

Ladattava CITY-OPAS mobiilisovellus tuo Imatra & seudun matkailukarttatiedot älypuhelimeesi ja paljon muutakin!

Sovelluksen avulla kätevä CITY-OPAS Imatra & seutu matkailukarttapalvelu on helposti käytettävissä missä ja milloin vain, aina kun niitä tarvitaan. Sovelluksen avulla löytyvät helposti mielenkiintoisten matkailualan palvelutarjoajien sijainpaikat kartalla sekä tarkemmat esittely – ja yhteystiedot. Tämän lisäksi sovelluksesta löytyy myös Imatran tapahtumatietoa ja tapahtumien sijaintipaikat kartalla.

MAKSUTON

Sovellus on maksuton käyttää ja helppo ladata!

OFFLINE TOIMIVUUS

【免費旅遊App】CITY-OPAS Imatra & seutu-APP點子

Sovellus on helppo ladata eikä se käytä verkkoyhteyttä latauksen jälkeen, jolloin käyttäjän ei tarvitse olla huolissaan roaming-maksuista. Käyttäjä voi halutessaan ottaa verkkoyhteyden selatakseen yrityksien ja kohteiden kotisivuja tai paikantaakseen sijaintinsa. Sovellus varoittaa edellä mainituista verkkoyhteyttä vaativista käyttötilanteista etukäteen.

KARTAT

Sovelluksesta käyttäjä saa käyttöönsä Imatran kaupungin ja seudun kartat. Sijaintipalvelun kautta käyttäjä näkee oman sijaintinsa kartalla.

NÄYTÄ LÄHIMMÄT

Pääotsikoiden kautta löytyy myös Näytä lähimmät -palvelu, jonka kautta voi helposti valita omaa sijaintiaan lähellä olevat palvelut.

【免費旅遊App】CITY-OPAS Imatra & seutu-APP點子

KÄYNTIKOHTEET, RAVINTOLAT, MAJOITUS, MUSEOT jne.

Imatran ja seudun matkailukarttapalvelun tiedot löytyvät kätevästi pääotsikoihin jaoteltuna kuten mm. majoituspaikat, käyntikohteet, ruokapaikat, museot, ostospaikat, seutukuntien tiedot, teatterit ja päätapahtumat.

KATTAVA MATKAILUKARTTAPALVELU

Sovelluksesta löytyvät Imatran ja seudun monipuolisten matkailutarjoajien sijainnit kartalla, esittelytekstit, osoitteet, puhelinnumerot, aukioloajat sekä kotisivuosoitteet. Tämän lisäksi sovelluksessa löytyvät myös Imatran päätapahtumat 2015 sekä Tervetuloa Imatralle -osio.

KÄTEVÄT JA HELPPOKÄYTTÖISET TOIMINNALLISUUDET

Sovelluksen käyttö on helppoa. Käyttäjä pääsee liikkumaan pääotsikoiden ja yrityskohtaisten tietojen välillä Takaisin-näppäimellä tai puhelimen omalla nuolinäppäimellä. Soita, Avaa nettisivu ja Näytä kartalla -näppäimillä voi myös soittaa tai siirtyä yritykseen kotisivuille tai karttasijaintiin. Pääotsikon alareunassa löytyvä Hakutoiminto on kätevä jos käyttäjä etsii palvelua tai toimijaa tietyllä sanalla.

【免費旅遊App】CITY-OPAS Imatra & seutu-APP點子

KIELIVERSIO

Sovelluksen koko sisältö on käytettävissä helposti erillisinä suomi-englanti-venäjä kieliversioina.

Sovelluksen on tuottanut Suomen City-Opas yhteistyössä Imatran Seudun Kehitysyhtiö Oy:n kanssa. Suomen City-Opas on markkinajohtaja suomalaisten matkailukarttojen toimittajana.

Sovelluksen tiedot perustuvat painetun Imatra & seudun CITY-OPAS -matkailukartan 2015 tietoihin. Painetut Imatra & seudun CITY-OPAS 2015 -matkailukartat saat Imatran matkailuneuvonnasta.

【免費旅遊App】CITY-OPAS Imatra & seutu-APP點子

Lisätietoja: www.gosaimaa.com, www.imatrabasecamp.com ja www.city-opas.fi

【免費旅遊App】CITY-OPAS Imatra & seutu-APP點子

免費玩CITY-OPAS Imatra & seutu APP玩免費

免費玩CITY-OPAS Imatra & seutu App

CITY-OPAS Imatra & seutu APP LOGO

CITY-OPAS Imatra & seutu LOGO-APP點子

CITY-OPAS Imatra & seutu APP QRCode

CITY-OPAS Imatra & seutu QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.3
App下載
免費
1970-01-012015-04-24