Club DK

【免費購物App】Club DK-APP點子

Med Club DK i hånden finder du alle de bedste tilbud tættest på dig!

App'en er gratis og byder på alle slags tilbud, lige fra hvilken restaurant du skal imponere din næste date med, til hvilken håndværker, der kan give dig en god rabat på din næste renovering på dit hus. Medbring din smartphone og vis rabatten/tilbuddet – der er 4 kategorier: (for at opnå rabatten skal du fremvise annoncen via din smartphone)

•Fritid & oplevelser

•Mad & drikke

•Personlig pleje

•Hus & have

App’en har to slags tilbud: helårstilbud og dagstilbud. Der er 4 kategorier med helårstilbud samt 1 knap med dagstilbud via dealsites.dk.

Helårstilbud

【免費購物App】Club DK-APP點子

Klik på kategorierne og se helårstilbud, der alle har en indbygget GPS, som altid viser det tilbud, som er tættest på dig, først. Står du fx i Skagen og har brug for en bid mad under weekendopholdet i Nordjylland, så klikker du på ’mad & drikke' og den restaurant, der geografisk ligger tættest på, vises øverst på listen. Står du derimod i Hornbæk og har brug for en aktivitet til lørdag aften, så klikker du på ’fritid og oplevelser', og så er det måske det lokale bowlingcenter, der bliver vist øverst. Det er nemt, bekvemt og ikke mindst billigt!

Dagstilbud

Slip for at surfe rundt efter de gode tilbud – med blot ét klik får du et overblik over alle dagens tilbud fra de største tilbudsportaler, heriblandt tilbud fra bl.a. Just-Half-Price, Sweetdeal og Groupon. Klik på dealsites.dk og se dagens tilbud.

Medlemsbetingelser

Du er automatisk medlem af Club DK, når du har downloadet Club DK app.

Brugeren af Club DK app accepterer ved sin brug af denne app, at have gennemlæst og forstået medlemsbetingelserne, der fremgår af hjemmesiden www.club-dk.dk

Brugeren indgår ved brug af Club DK app aftale direkte med butikker, forretninger og virksomheder, der udbyder en fordel/et tilbud via Club DK app, herefter udbyderne.

Club DK er således alene formidler af kontakten mellem brugeren og udbyderen og er dermed ikke part i en aftale mellem brugeren og udbyderen.

Brugeren af Club DK app accepterer ved sin brug heraf at gøre udbyderen opmærksom på den i Club DK app oplyste rabat samt få udbyderens accept – om nødvendigt skriftlige accept – heraf, forinden, der indgås aftale om køb af varer eller tjenesteydelser af udbyderen og derved sikre sig, at udbyderne yder den oplyste rabat.

Club DK påtager sig intet ansvar og yder ingen garanti for varer og tjenesteydelser købt hos udbyderne gennem Club DK app. Alle tvister og uoverensstemmelser er en sag mellem udbyder og brugeren.

Club DK fraskriver sig ethvert ansvar for fejl og mangler ved den ydelse, som brugeren køber hos udbyderen. Denne ansvarsfraskrivelse gælder for enhver form for misligholdelse fra udbyderens side, således at brugeren af Club DK app kun kan rette et evt. krav mod udbyderen. Club DK fralægger sig et hvert ansvar for de tilknyttede butikkers fejlagtige/mangelfulde oplysninger i annoncerne.

Rabat, der opnås ved brug af Club DK app, kan ikke kombineres med andre rabatter på kort eller lignende.

Se www.club-dk.dk for udspecificering af regler og ansvarsbegrænsning.

Ansvarsfraskrivelse

【免費購物App】Club DK-APP點子

Selvom Dealsites.dk gør sig stor umage for at levere præcise oplysninger, navne, beskrivelser, priser osv. på denne hjemmeside, er det i sidste ende dealudbyderne, der leverer den købte deal.

Dealsites.dk tilstræber at sikre, at oplysningerne på hjemmesiden er korrekte, men vi kan dog ikke garantere, at de er præcise eller fuldstændige. Materialet på hjemmesiden kan være forældet, og Dealsites.dk forpligter sig ikke til at opdatere materialet. I særdeleshed garanterer vi ikke, at de oplysninger, som dealudbyderne (eksterne dealsites) har leveret og vises på dealsites.dk, som fx produkter, priser og forventede leveringstider etc., er korrekte eller opdaterede.

免費玩Club DK APP玩免費

免費玩Club DK App

Club DK APP LOGO

Club DK LOGO-APP點子

Club DK APP QRCode

Club DK QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
2.2.0
App下載
免費
1970-01-012015-04-21