Historiejagt Fyn

【免費家庭片App】Historiejagt Fyn-APP點子

"Historiejagt Fyn” er en app til både børnefamilier og ældre, som giver dig adgang til Fyns kultur og natur. Tag den digitale jagtguide og find fynske fortællinger, historier, sagn og myter rundt omkring på Fyn. App’en er til dig, hvor du end er på Fyn, både til 5 minutters sightseeing og længere ture. Kom i sving og oplev Fyns kulturrigdom – der er spændende historier overalt!

Tag app’en i hånden og følg de forskellige ruter for at få historierne bag dem bragt til live af historiske personer. Tag med H.C. Andersen på besøg på Fyns smukkeste Slotte. Sejl med vikingen Ottar til Svendborg og hør mere om Nyborg og Slipshavn. Gå på spøgelsesjagt i Odense og troldetur på Langeland, eller bliv inspireret af den fynske natur, som mange kunstnere og musikere før dig. Kom ud og få en uforglemmelig oplevelse!

Der er ruter til alle, om du nu er gående, cyklende, kørende eller sejlende, og alene, i en gruppe eller med børnebørnene. Lås historierne op på stedet og læs dem højt til de små. Hør musikken, som opstod der, eller se film eller billeder mens du opdager den fynske kultur.

Download og start app’en, vælg derefter din rute og tag af sted! Jo tættere du kommer på til stedet, jo flere historier dukker op – lad dig overraske! Finder du dem alle sammen?

Bemærk! Fortsat brug af GPS, der kører i baggrunden, kan nedsætte batterilevetiden væsentligt.

【免費家庭片App】Historiejagt Fyn-APP點子

【免費家庭片App】Historiejagt Fyn-APP點子

免費玩Historiejagt Fyn APP玩免費

免費玩Historiejagt Fyn App

Historiejagt Fyn APP LOGO

Historiejagt Fyn LOGO-APP點子

Historiejagt Fyn APP QRCode

Historiejagt Fyn QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.0.7
App下載
免費
1970-01-012015-04-23