Hockey Republic

【免費運動App】Hockey Republic-APP點子

Hockey Republic is de hockey speciaalzaak voor alle hockeyers in Nederland én daarbuiten. Niet alleen Nederlandse (top) hockeyers, maar ook internationale hockeyers komen langs om de diverse producten te bekijken en te proberen. Alle producten kunnen uitgebreid worden getest op de eigen indoor kunstgrasvelden. Bovendien staat deskundig personeel met de nodige (top) hockeyervaring de klanten ten dienst en wordt een zeer ruim assortiment aangeboden aan sticks, schoenen, kleding en accessoires. Hierdoor wordt de klantvoorzien van professioneel advies en wordt winkelen bij Hockey Republic een beleving!

De winkels van Hockey Rebublic bieden een ruim assortiment van bekende merken sticks, schoenen, trainingspakken, keepersmaterialen en accessoires. (Klik hier voor alle merken.) Daarnaast hebben wij contracten met vele clubs om deze van clubkleding te voorzien. (Klik hier voor alle clubs die bij ons zijn aangesloten en voor alle mogelijkheden omtrent clubkleding.)

Naast de fysieke winkels biedt Hockey Republic het assortiment ook online aan in de webshop. Zo kunnen we naast alle hockeyers uit de regio’s waar wij zijn gevestigd, ook alle andere hockeyers in Nederland en daarbuiten onze producten aanbieden.

Met de app van Hockey Republic word je automatisch op de hoogte gehouden van het laatste hockeynieuws. Tevens ontvang je speciale aanbiedingen van hockey artikelen in de app.

【免費運動App】Hockey Republic-APP點子

【免費運動App】Hockey Republic-APP點子

免費玩Hockey Republic APP玩免費

免費玩Hockey Republic App

Hockey Republic APP LOGO

Hockey Republic LOGO-APP點子

Hockey Republic APP QRCode

Hockey Republic QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.1.0
App下載
免費
1970-01-012015-04-24