Hoi-Makelaars

【免費商業App】Hoi-Makelaars-APP點子

De HOI Makelaars -app is een persoonlijke tool om direct op de hoogte te zijn van ons laatste aanbod. U kunt op een overzichtelijke manier door ons aanbod scrollen en direct alle details bekijken zoals, foto's, plattegronden, kenmerken en natuurlijk waar de woning is gelegen op de kaart. Ook kunt u woningen volgen door ze als uw favoriet te kenmerken. Hierdoor blijft u altijd op de hoogte!

【免費商業App】Hoi-Makelaars-APP點子

Wilt u een brochure thuis gestuurd krijgen of meteen bezichtigen dan kunt u via de HOI Makelaars-app direct telefonisch of per email contact met ons opnemen.

Zelf uw huis verkopen, samen met de kracht van een NVM internetmakelaar en Funda. Dat is HOI Makelaars!

Met HOI Makelaars bespaart u op uw makelaarskosten!

【免費商業App】Hoi-Makelaars-APP點子

Voor een vaste lage courtage van € 795,= inclusief BTW heeft u uw eigen NVM Makelaar in de hand.

Alle Voordelen op een rij:

Persoonlijke verkoopstrategie;

【免費商業App】Hoi-Makelaars-APP點子

Zelf actief betrokken;

【免費商業App】Hoi-Makelaars-APP點子

Bereik alle kopers;

【免費商業App】Hoi-Makelaars-APP點子

De perfecte bezichtiging;

【免費商業App】Hoi-Makelaars-APP點子

Alles voor maar € 795,- inclusief BTW.

【免費商業App】Hoi-Makelaars-APP點子

Persoonlijke verkoopstrategie

【免費商業App】Hoi-Makelaars-APP點子

HOI Makelaars start met een heldere plan van aanpak. Uw persoonlijke HOI Makelaar bespreekt samen met u de beste vraagprijs- en verkoopstrategie, volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie. Uw woning wordt vervolgens door ons prominent op Funda geplaatst. Klaar voor de start!

Zelf actief betrokken

【免費商業App】Hoi-Makelaars-APP點子

Bij HOI Makelaars bent u de bestuurder over de verkoop van uw woning. Via uw eigen persoonlijke pagina blijft u 24/7 up-to-date over alle zaken rondom de verkoop van uw woning. Daarnaast geniet u volledig van onze backoffice welke u via telefoon, sms en e-mail op de hoogte houdt van belangrijke ontwikkelingen.

Bereik alle kopers

【免費商業App】Hoi-Makelaars-APP點子

Door uw woning via ons Huis-Op-Internet pakket te verkopen, verkoopt u zelf waarbij uw woning prominent op Funda geplaatst wordt. Daarnaast informeren wij alle woningzoekenden ingeschreven bij HOI Makelaars en andere makelaars in uw regio, die overeenkomen met de kenmerken van uw woning. Met ons als uw internetmakelaar bereikt u alle kopers en woningzoekende om tot een succesvolle verkoop van uw woning te komen.

De perfecte bezichtiging

【免費商業App】Hoi-Makelaars-APP點子

Uit onderzoek blijkt dat 80% van de kopers het liefst door u rondgeleid wilt worden! U weet namelijk alles van uw huis en buurt en kunt dit daarom veel persoonlijker vertellen dan een makelaar. U plant de bezichtiging wanneer het u en uw potentiële koper uitkomt. Of dat nou overdag, in de avond of het weekend is.

Wilt u liever niet zelf de bezichtigingen verzorgen? Geen zorgen, vraag uw HOI Makelaar naar de mogelijkheden. Dat is de kracht van onze persoonlijke begeleiding bij de verkoop van uw woning.

Alles voor maar € 795,- inclusief BTW

Door uw actieve rol bij de verkoop van uw huis bespaart u aanzienlijk op uw makelaarskosten. Omdat wij samen de taken verdelen en u het leukste deel van het verkoopproces zelf doet kunnen wij onze diensten voor een vaste en lage courtage van € 795,- inclusief BTW aanbieden. Hierdoor bespaart u niet alleen al snel duizenden euro's, maar geniet u voornamelijk van uw eigen NVM internetmakelaar, en alle voordelen van Funda!

Kijk voor meer informatie op www.hoi-makelaars.nl, bel naar 088 - 4000 600 of e-mail naar info@hoi-makelaars.nl.

HOI Makelaars | De beste keus in makelaarsland.

免費玩Hoi-Makelaars APP玩免費

免費玩Hoi-Makelaars App

Hoi-Makelaars APP LOGO

Hoi-Makelaars LOGO-APP點子

Hoi-Makelaars APP QRCode

Hoi-Makelaars QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
2.0
App下載
免費
1970-01-012015-04-19