Kennisaanhuis.nl

【免費教育App】Kennisaanhuis.nl-APP點子

Kennis aan huis is een startende onderneming met zowel een commerciële als een sociale doelstelling. Wij organiseren iPad-cursussen in de regio West-Brabant en op het eiland Tholen. Aan huis of in kleine groepen in een zaal, want persoonlijke aandacht is één van onze kernwaarden. Wij streven een directe communicatie met onze klanten na. Onze keuze om in de vertrouwde omgeving van de woning (privé of met een paar vrienden/vriendinnen) met behulp van een gebruikersvriendelijke tabletcomputer wegwijs te worden gemaakt op het internet blijkt erg goed aan te slaan.

In de tablet-lessen Kennisaanhuis.nl leid ik u in vier bijeenkomsten naar het niveau waarop u zelf kunt rondkijken op het internet, kunt e-mailen, foto's maken en bv. Skypen (bellen met beeld). Ook kunt u dan programma's(apps) uit de digitale winkel halen en installeren.

In mijn praktijk zie ik dat mensen die wat geïsoleerd waren geraakt weer helemaal opleven! Contacten met familie, vrienden en kleinkinderen(die soms ver weg wonen) worden digitaal weer aangehaald. In die zin is de training een werkelijke verrijking voor uw leven en kunt u na het behalen van het certificaat helemaal deelnemen aan het digitale maatschappelijke verkeer.

Want digitaal maatschappelijk verkeer speelt zich natuurlijk in nog steeds toenemende mate op het internet af. Hoe vaak ziet u niet in reclame of op advertenties: voor meer informatie, kijk op www.margriet.nl bijvoorbeeld. Ik ervaar het geven van die cursussen dan ook als een feestje. Ik zie wat het voor mensen doet en dat geeft mij een goed gevoel. Daarbij maken we vaak ook nog de grootste lol, dus wat wil een mens nog meer...

【免費教育App】Kennisaanhuis.nl-APP點子

【免費教育App】Kennisaanhuis.nl-APP點子

【免費教育App】Kennisaanhuis.nl-APP點子

【免費教育App】Kennisaanhuis.nl-APP點子

免費玩Kennisaanhuis.nl APP玩免費

免費玩Kennisaanhuis.nl App

Kennisaanhuis.nl APP LOGO

Kennisaanhuis.nl LOGO-APP點子

Kennisaanhuis.nl APP QRCode

Kennisaanhuis.nl QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.3
App下載
免費
1970-01-012015-04-22