LaRespect

【免費社交App】LaRespect-APP點子

ATEȚIE - aplicația se află în regim de testare.

Aplicația LaRespect își propune să responsabilizeze participanții traficului rutier prin implicarea civică.

Aplicația a fost dezvoltat în urma colaborării dintre Asociația Obștească Centrul de Asistență pentru Autoritățile Publice (CAAP), portalului de știri UNIMEDIA și Inspectoratul Național de Patrulare (INP), cu finanțarea Programului Buna Guvernare al Fundației Soros-Moldova.

LaRespect este o platformă civică prin care orice cetățean al Republicii Moldova poate semnala încălcările regulilor circulaţiei rutiere de către participanţii la trafic, situaţii precum parcările neregulamentare, treceri pe roşu, traversarea străzii în locuri nepermise, agresivitatea manifestă a şoferilor fapt ce intimidează sau chiar pune în pericol viaţa membrilor societăţii.

Toate cazurile de încălcare a regulilor de circulație rutieră, încărcate pe site, conform regulamentului și ghidului de utilizare vor fi direcționate către Inspectoratul Național de Patrulare. Poliţia va avea la dispoziţie probe (imagini foto) şi o plîngere (cerere) depusă în format electronic de către o persoană identificabilă. Respectiv va putea aplica amenzi conducătorilor auto care au incălcat regulamentul.

INP va furniza un răspuns electronic cu privire la cazurile raportate. Utilizatorii vor putea vedea statutul încălcării semnalate in timp real.

LaRespect - raportează încălcările regulilor de circulație rutieră

【免費社交App】LaRespect-APP點子

【免費社交App】LaRespect-APP點子

免費玩LaRespect APP玩免費

免費玩LaRespect App

LaRespect APP LOGO

LaRespect LOGO-APP點子

LaRespect APP QRCode

LaRespect QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
2.0.2
App下載
免費
1970-01-012015-03-09