Miss Mobile

【免費生活App】Miss Mobile-APP點子

Magyarországon elsőként indul a Miss Mobile World 2014 okostelefonos szépségverseny

Szívesen megmérettetnéd magad egy nemzetközi szépségversenyen?

3 fotó és egy regisztráció – csupán ennyi választ el attól, hogy valóra váltsd az álmaidat!

Jelentkezz a világ első, kifejezetten okostelefonokra meghirdetett nemzetközi szépségversenyére!

A Miss Mobile World okostelefonos alkalmazás egy szépségverseny, ahol a versenyzőkre az általuk feltöltött profil alapján lehet szavazni.

【免費生活App】Miss Mobile-APP點子

A verseny több fordulón keresztül zajlik, a fordulókból továbbjutó versenyzők vesznek részt az országos döntőben. A fordulók 2014 december 31-ig zajlanak és 2015 márciusában kerül sor az országos döntőre.

A legtöbb szavazatot elérő (lányok) versenyzők és a szavazók között prémium és felső kategóriás okostelefonokat sorsolunk ki, a szavazói aktivitás függvényében. A sorsoláson való részvétel feltétele a MissMobile World Facebook oldalának like-olása.

Az alkalmazás letöltése ingyenes, s fordulónként egy szavazat szintén, de ha valaki több versenyzőre is szeretne szavazni, akkor plusz szavazatok vásárlására is van lehetőség a VIP menüpont alatt. A győztes jutalma egy országos magazinban való címlapfotózás és egyéb nyeremények. Az alkalmazásban regisztrált lányok közül 15 legtöbb szavazatot elért lány 3 havonta megrendezésre kerülő promóciós eseményen vesz részt, ahol a lányok kétfajta ruhában fognak felvonulni, először bikiniben és utána magyar divattervezők ruháit fogják bemutatni (Brazia, Sugarbird).

Az applikációban az aktuális forduló versenyzőinek listája jelenik meg. Itt lehet versenyzőt választani. A kiválasztott versenyző adatlapján három fénykép található, egy portré, egy ruhás és egy fürdőruhás kép. A fényképek teljes képernyős formában is megtekinthetőek. Szavazni a „szavazok“ gomb-bal lehet.

Az archívumban a korábbi fordulók résztvevői is megtekinthetőek.

【免費生活App】Miss Mobile-APP點子

Az alkalmazás weboldala:

www.missmobile.info

【免費生活App】Miss Mobile-APP點子

免費玩Miss Mobile APP玩免費

免費玩Miss Mobile App

Miss Mobile APP LOGO

Miss Mobile LOGO-APP點子

Miss Mobile APP QRCode

Miss Mobile QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.2
App下載
免費
1970-01-012015-03-11