Német Szótanító magyaroknak

【免費教育App】Német Szótanító magyaroknak-APP點子

A szavakat szövegkörnyezetben tanítja

A program a német szavakat példamondatok segítségével szövegkörnyezetben, összefüggésében tanítja. Tapasztalat az, hogy hatékonyabb és könnyebb megtanulni egy egész mondatot, mint egyetlen szót. Így a szavakat rögtön használni is tudjuk, mert mondatba vannak foglalva. Könnyebb így megjegyezni a szavakat, mert hozzá vannak kapcsolva egy érzéshez, jellemző helyzethez, stb.

Kikérdezés funkcióval

A kikérdezés funkcióval ellenőrizhetjük le, hogy az ismertnek bejelölt szavakat tényleg jól megtanultuk-e.

Saját szólista is összeállítható, amely használható saját vagy pl. gyerekeink német házifeladatának gyors megtanulásához és kikérdezéséhez. A program segítségével a német nyelvtudással nem rendelkező szülők is ki tudják kérdezni gyerekeiket!

Szókártyák

A hagyományos szókártyákkal történő tanulást továbbfejlesztve, a program szókártya szerűen jeleníti meg a német és a magyar szavakat. Sőt nem csak a szavakhoz, de a példamondatokhoz is "beszélő" szókártyák tartoznak.

Ingyenes részek

A programot modulonként kb. 50 szóval ingyenesen is ki lehet próbálni, és ha tetszik, megvásárolhatóak a fizetős részek is, amelyek nagy segítséget jelenthetnek a német tanulásban.

【免費教育App】Német Szótanító magyaroknak-APP點子

Ingyenes részek:

【免費教育App】Német Szótanító magyaroknak-APP點子

- kb 100 szó, amelyhez mind a 3 tanulási mód és a 2 kikérdezési mód teljes mértékben, ingyenesen használható,

【免費教育App】Német Szótanító magyaroknak-APP點子

- Ingyenes a német-magyar szótár funkció a keresési lehetőséggel mind az 1600 szóhoz. Tehát nem csak szótanítóként használható a program, hanem ingyenes mini szótárként is.

【免費教育App】Német Szótanító magyaroknak-APP點子

- Ingyenes a példamondatokra történő keresés is, amely egy különleges, egyedülálló funkciója a programnak! Megtudhatjuk hogy, hogyan fejezi ki a német az egyes magyar kifejezéseket, szókapcsolatokat.

【免費教育App】Német Szótanító magyaroknak-APP點子

Duolingo vs. Német Szótanító

Jobb-e vagy rosszabb ez a program, mint a Duolingo?

【免費教育App】Német Szótanító magyaroknak-APP點子

Nem rosszabb, nem jobb, hanem más, mert más célra lett kifejlesztve, a két program kiegészíti egymást. Míg a Duolingo lassan, aprólékosan kikérdezi tudásunkat, addig a Német Szótanító hallgatás által igyekszik rengeteg szót belénk sulykolni, majd kikérdezni.

免費玩Német Szótanító magyaroknak APP玩免費

免費玩Német Szótanító magyaroknak App

Német Szótanító magyaroknak APP LOGO

Német Szótanító magyaroknak LOGO-APP點子

Német Szótanító magyaroknak APP QRCode

Német Szótanító magyaroknak QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
2.9.0
App下載
免費
1970-01-012015-04-24