Nijmeegse Vierdaagse

【免費旅遊App】Nijmeegse Vierdaagse-APP點子

Het laatste nieuws en twitterberichten over de Nijmeegse Vierdaagse uit diverse bronnen.

Ook de twitterberichten van de organisatie.

De Nijmeegse Vierdaagse, officieel de Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen Nijmegen, wordt ieder jaar gehouden en start op de derde dinsdag van juli. Het is het grootste wandelevenement ter wereld en een van de grootste sportevenementen ter wereld. De Nijmeegse Vierdaagse wordt door Stichting DE4DAAGSE (Onderdeel van de KNBLO-NL) georganiseerd. Deelnemers aan de Vierdaagse lopen vier dagen lang 30, 40 of 50 kilometer; militairen lopen 40km (met 10kg bepakking) of 50km zonder. De Nijmeegse Vierdaagse valt samen met de Vierdaagsefeesten (voorheen Nijmeegse Zomerfeesten).

Gebouw en terreinen van De Vereeniging aan het Keizer Karelplein in Nijmegen zijn langjarig start- en finishplaats en onderkomen van de organisatie geweest. Inmiddels is dat verplaatst naar de nabijgelegen Wedren, waar met tijdelijke voorzieningen veel meer ruimte is gecreëerd. Gestart wordt in afstandsblokken 's ochtends vanaf 04.00u en uiterlijke finishtijd is de eerste drie dagen uiterlijk 17.00u, en op vrijdag 18.00u.

Het evenement wordt sinds 1928 traditioneel geopend met de Vlaggenparade; sinds 1951 wordt deze kleurrijke deelnemersontvangst in Stadion De Goffert in Nijmegen gehouden, welke recent niet meer op de maandagavond voorafgaand aan de start plaatsvindt, maar al op zondagmiddag.

【免費旅遊App】Nijmeegse Vierdaagse-APP點子

【免費旅遊App】Nijmeegse Vierdaagse-APP點子

【免費旅遊App】Nijmeegse Vierdaagse-APP點子

免費玩Nijmeegse Vierdaagse APP玩免費

免費玩Nijmeegse Vierdaagse App

Nijmeegse Vierdaagse APP LOGO

Nijmeegse Vierdaagse LOGO-APP點子

Nijmeegse Vierdaagse APP QRCode

Nijmeegse Vierdaagse QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.1
App下載
免費
1970-01-012015-04-23
台灣 TaiwanAndroid
Google Play
1.1
App下載
免費
2011-07-192015-01-14