Oxygen Show

【免費新聞App】Oxygen Show-APP點子

© Besim Dina OFFICIAL App per Windows Phone

E premte ora 20:15 , Repriza - E diel ora 15 :15 në KTV

http://www.kohavision.net/ballina/oxygen/

Description

Oxygen Show ka filluar të emetohet në muajin mars të vitit 2008. Program i pasur me humor, muzikë si dhe mysafirë të zgjedhur.

Emisioni shfaqet të premteve nga ora 20:15 në KTV

Repriza - E diel ora 15 :15 në KTV

KUIZI

-Kuizi - pjesë integrale e emisionit sjellë përmes KTV zgjerim të njohurive të përgjithshme. Emisioni përkrahet nga KTV. Autor Besim Dina.

-Kandidatët e interesuar për kuiz ,duhet të dërgojnë CV-të së bashku me foto të bashkangjitura në e-mail adresën tonë kuizi@oxygenshow.com

AUDIENCA

Grupet e interesuara për pjesmarrje në publik mund të rezervojnë vendet në numrin 045 70 80 70

Hyrja është GRATIS

Xhirimi bëhet të marteve me fillim prej orës 19:30 . Lokacioni rruga për Mitrovicë mbrapa sallonit të tepihave "GJINI "

Tel : +377 45 70 80 70

Përmes aplikacioni mund te shkëmbejmë ide rreth emisionit OXYGEN .

Perditsimi numer 2 , realizimi i videove

Mundesia e videove me lidhje me Besim Dina Page ne Facebook

免費玩Oxygen Show APP玩免費

免費玩Oxygen Show App

Oxygen Show APP LOGO

Oxygen Show LOGO-APP點子

Oxygen Show APP QRCode

Oxygen Show QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
中國 ChinaWindows
Windows 市集
1.2.200.3600
App下載
免費
2014-05-162014-10-01
香港 Hong KongWindows
Windows 市集
1.2.200.3600
App下載
免費
2014-05-162014-10-01
台灣 TaiwanWindows
Windows 市集
1.2.200.3600
App下載
免費
2014-05-162014-10-01
美國 (U.S.A)Windows
Windows 市集
1.2.200.3600
App下載
免費
2014-05-162014-10-01