Stångåstaden

【免費生活App】Stångåstaden-APP點子

Vi på Stångåstaden skapar rum för dina drömmar. Här kan du gå in och se vad som finns ledigt just nu och passar dig. Har du anmält dig som sökande på vår hemsida – stangastaden.se – kan du också göra en intresseanmälan och se hur du ligger till för just ditt drömboende.

AB Stångåstaden är det kommunägda bostadsbolaget i Linköping. Bolaget är den största aktören på Linköpings bostadsmarknad. Stångåstaden vill erbjuda ett varierat utbud av bostäder som ska passa kunder med olika önskemål och behov. Stångåstaden arbetar därför med att utveckla befintliga bostäder och tillföra nya som kompletterar beståndet. Stor vikt läggs också vid att utveckla den omgivande miljön i bostadsområdena för att öka trivseln, tryggheten och gemenskapen.

Sök

Med Stångåstadens app kan du filtrera via område, hyresnivå och storlek på bostaden. Fler funktioner såsom BostadDirekt, Fördel 55+ och nyproduktion går också att välja.

För bostäder som publiceras under BostadDirekt tillämpas först-till-kvarn-principen. D.v.s. att du kan få en lägenhet här oavsett dina köpoäng.

Fördel 55+ är speciellt anpassade bostäder för dig som fyllt 55 år.

Stångåstadens nyproduktion är omfattande och vi planerar för hundratals nya bostäder de kommande åren både som lägenheter, radhus och parhus.

【免費生活App】Stångåstaden-APP點子

Titta

När en sökning är genomförd kan du enkelt bläddra mellan resultaten och titta på bilder på fastigheten, se planlösning och karta som visar var bostaden finns. Du får även information om vilket område bostaden ligger i, storlek, boyta, hyra och våningsplan. När du är inloggad ser du även hur många köpoäng du har. Kötiden räknas från den dag du registrerar dig och varje ködag är en poäng. Bor du hos oss idag räknas köpoängen från inflyttningsdatum i din senaste bostad.

Intresseanmälan

【免費生活App】Stångåstaden-APP點子

Har du anmält dig som sökande på vår hemsida – stangastaden.se – kan du lämna intresseanmälningar på specifika bostäder. Blir du sedan erbjuden en bostad så ser du det här också, och du kan enkelt välja att tacka ja eller nej.

Ladda ner Stångåstadens app helt kostnadsfritt idag!

免費玩Stångåstaden APP玩免費

免費玩Stångåstaden App

Stångåstaden APP LOGO

Stångåstaden LOGO-APP點子

Stångåstaden APP QRCode

Stångåstaden QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
2.0
App下載
免費
1970-01-012015-03-09