Sunt aici

【免費社交App】Sunt aici-APP點子

"Sunt aici" este o aplicatie/serviciu de localizare bazat pe reteaua GSM si/sau GPS, prin care orice utilizator isi poate marca locatia la un moment dat pe siteul suntaici.com.

Aplicatia functioneaza pe smartphone-urile ce au conexiune la internet (mod online), dar si pe cele care nu au o conexiune la internet (mod offline). Pentru sistemele care functioneaza in modul online transmisia locatiei pe serverul suntaici.com se face prin Internet, iar pentru cele care functioneaza in modul offline transmisia se face prin sms (tarif normal).

UTILITATE

Serviciul este destinat localizarii persoanelor ratacite (copii, persoane aflate in dificultate), care doresc sa comunice pozitia in care se afla; este util atat in excursii in natura cat si in deplasari in orase, si in orice situatie in care se doreste comunicarea pozitiei.

Cerinte:

- minim Android 4.0

- Google Play Services (toate device-urile au deja instalat Google Play Services).

Cum se utilizeaza (utilizarea este foarte simpla si intuitiva):

Mod online:

【免費社交App】Sunt aici-APP點子

- La deschiderea aplicatiei selectati cum doriti sa se realizeze localizarea - prin Reteaua GSM sau GPS. Localizarea prin Reteaua GSM este foarte rapida dar nu ofera o precizie/acuratete foarte buna. Localizarea prin GPS este mai lenta, nu poate fi folosita in cladiri, dar ofera o precizie/acuratete foarte buna.

- Apasati butonul start pentru a incepe localizarea, moment in care trebuie sa introduceti numarul de telefon, emailul sau orice cuvant cheie dupa care doriti sa fiti gasit pe harta siteului suntaici.com

-Odata aparuta harta, locatia dvs. a fost inregistrata. In acest moment puteti vizualiza locatia dvs pe harta aplicatiei, puteti vedea Latitudinea, Longitudinea si Acuratetea locatiei obtinute, precum puteti trimite SMS cu locatia dvs. catre una sau mai multe persoane din lista de contacte.

Mod offline:

- La deschiderea aplicatie veti fi instintat de faptul ca nu aveti conexiune la internet.

- Selectati modul de localizare: GPS.

- Apasati butonul start pentru a incepe localizarea, moment in care trebuie sa introduceti numarul de telefon, emailul sau orice cuvant cheie dupa care doriti sa fiti gasit pe harta siteului suntaici.com

- Atunci cand aplicatia ruleaza in modul offline nu veti putea vizualiza harta. In acest moment veti fi intrebat daca doriti sa inregistrati locatia dvs pe suntaici.com prin sms; odata ce ati acceptat aceasta, sms-ul va fi trimis automat (tarif normal) catre suntaici.com, moment in care locatia dvs va deveni disponibila pe site.

IMPORTANT:

Locatia dvs pe siteul suntaici.com poate fi vizualizata doar de cei ce cunosc cuvantul cheie scris de dvs in momentul inregistrarii locatiei de pe telefon. Aplicatia inregistreaza doar ultima locatie transmisa de telefonul dvs si nu are functii de tracking.

免費玩Sunt aici APP玩免費

免費玩Sunt aici App

Sunt aici APP LOGO

Sunt aici LOGO-APP點子

Sunt aici APP QRCode

Sunt aici QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
2.0
App下載
免費
1970-01-012015-03-09