Volvo Design Guide

【免費生活App】Volvo Design Guide-APP點子

De meest opvallende en spraakmakende design hotspots van Nederland zijn voortaan gemakkelijk vindbaar via de Volvo Design Guide. Met deze gratis app voor smartphone en tablet navigeer je probleemloos door designland. Want of je nu een tentoonstelling zoekt in het Stedelijk Museum Amsterdam, wilt eten in het restaurant van ontwerper Piet Hein Eek, of wilt weten wat je absoluut niet mag missen tijdens de Dutch Design Week, al deze informatie ligt nu binnen handbereik. En meer. Met de Volvo Design Guide blader je eenvoudig door het beste wat Nederland aan design te bieden heeft. Eén druk op de knop en je schakelt direct de navigatie in, op weg naar de locatie van jouw keuze.

De app opent met een kaart van Nederland waarop alle -door Volvo aanbevolen- designlocaties gemarkeerd zijn. Vervolgens kun je deze filteren op plaatsnaam, categorie, datum en waardering, of je zoekt bij jou in de buurt. Zo vind je eenvoudig en snel waar je interesse naar uit gaat. In de detailinformatie van iedere locatie staat een uitgebreide omschrijving en natuurlijk de adresgegevens, openingstijden, telefoonnummer en website.

Een team van gerenommeerde design bloggers houdt de Volvo Design Guide continue up-to-date. Je beschikt dus altijd over de laatste informatie, geschreven door kenners. De vele foto’s en toegankelijk geschreven teksten maken de app evenzeer van waarde voor de doorgewinterde designliefhebber als voor iemand die gewoon op zoek is naar een bijzonder dagje uit.

Functies

• Map weergave: design events zoeken middels pinpoints op de kaart van Nederland

【免費生活App】Volvo Design Guide-APP點子

• List weergave: design events zoeken in een lijst

• Events filteren op categorie, waardering en/of datum

【免費生活App】Volvo Design Guide-APP點子

• Zoeken op plaatsnaam of bij jou in de buurt (locatiegevoelig)

• Detailweergave van een event met foto’s, omschrijving, adresgegevens en openingstijden

【免費生活App】Volvo Design Guide-APP點子

• Met één druk op de knop navigeren naar een event

• Events bewaren in je favorieten lijst

【免費生活App】Volvo Design Guide-APP點子

免費玩Volvo Design Guide APP玩免費

免費玩Volvo Design Guide App

Volvo Design Guide APP LOGO

Volvo Design Guide LOGO-APP點子

Volvo Design Guide APP QRCode

Volvo Design Guide QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.3
App下載
免費
1970-01-012015-04-19