Vrij Nederland

【免費新聞App】Vrij Nederland-APP點子

Weekblad Vrij Nederland vertelt je de verhalen van deze tijd. Verhalen die verhelderen, verdiepen, verrassen, inspireren, ontroeren en vermaken. Verhalen die de wereld voor je openleggen. Verhalen die je verrijken.

In Vrij Nederland vind je elke week:

- De Week: een kritische én vermakelijke reflectie op de actualiteit. Met artikelen die het nieuws in een ander daglicht stellen, een politieke prent van Peter van Straaten, de satirische blik van Micha Wertheim en ‘De week waarin…’, en de scherpe columns van luis in de pels Elma Drayer (Media), politieke nestor Max van Weezel (Den Haag), buitenlandexpert Ko Colijn (Wereld) en de rebelse econoom Kees Kraaijeveld (Economie).

- De Verhalen: hier kruipt Vrij Nederland onder de huid van de tijd en vertelt je wat er echt gaande is. Met menselijke en onthullende interviews, spraakmakende onderzoeksverhalen, diepgaande profielen, scherpe debatten, spannende reportages, intrigerende reconstructies en het beste van de Nederlandse en mondiale fotografie.

- De Republiek der Letteren en Schone Kunsten: de befaamde wegwijzer in de wereld van literatuur en kunst. De Republiek biedt een uitgelezen selectie van wat ertoe doet op het gebied van literatuur, thrillers, film, popmuziek, toneel en beeldende kunst. Met recensies, interviews, nieuwsverhalen, analyses, reportages en columns die ver voorbij de schone schijn reiken.

- Het Leven: de gids voor wie ook niet altijd weet hoe het moet. Lees hoe bekende Nederlanders hun zonden opbiechten en betekenis geven aan hun leven. Ontdek hoe je onderscheid maakt tussen zin en onzin van alles wat zich ‘groen’ en ‘duurzaam’ noemt. Laat Beatrijs Ritsema je vertellen wat je kunt doen en wat je kunt laten in het dagelijks leven. Laat de vrolijke ‘Alleseter’ Joël Broeckaert je meenemen op zijn culinaire speurtochten. Lach ongemakkelijk om de herkenbare strips van Pieter Geenen. Kijk in de spiegel met Stephan Sanders. En kraak natuurlijk je hersens met de puzzels van Steenhuis.

Kortom: deze tijd vraagt om Vrij Nederland, ook op Android.

【免費新聞App】Vrij Nederland-APP點子

【免費新聞App】Vrij Nederland-APP點子

【免費新聞App】Vrij Nederland-APP點子

【免費新聞App】Vrij Nederland-APP點子

免費玩Vrij Nederland APP玩免費

免費玩Vrij Nederland App

Vrij Nederland APP LOGO

Vrij Nederland LOGO-APP點子

Vrij Nederland APP QRCode

Vrij Nederland QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
3.5.14
App下載
免費
1970-01-012015-04-20