WeCanBeSocial App

【免費社交App】WeCanBeSocial App-APP點子

WeCanBeSocial is een gratis website voor particulieren en bedrijven. Iedereen van 18 jaar en ouder kan zich gratis op onze website aanmelden.

Via onze website kunnen leden hun eigen social netwerk opbouwen en met elkaar op verschillende manieren met elkaar communiceren, vergelijkbaar met diensten van andere sociale netwerken.

Start je eigen social netwerk en verdien mee!

Met het partnerprogramma (Affiliate) van WCBS kun je jou eigen social netwerk opbouwen en bonus punten verdienen. Alle nieuwe leden die zich via jou bij WCBS registreren worden in jouw netwerk geregistreerd en je ontvangt voor iedere aanmelding of upgrade punten.

Premium leden kunnen gratis adverteren en verdienen meer bonuspunten!

Het premium lidmaatschap van WCBS kost € 10.00 voor 60 dagen en biedt de gebruiker vele voordelen. Zo kun je met een premium lidmaatschap onbeperkt in verschillende categorieën adverteren en producten of diensten te koop aanbieden. Aan de andere kant kun je met een premium lidmaatschap nog veel meer bonuspunten verdienen omdat je aandeel in het Affiliate netwerk groter is. Dit is een kleine investering die zich snel kan terugverdienen.

Wat kun je met jouw bonuspunten doen?

•Bonuspunten in euro’s laten uitbetalen

•Met bonuspunten producten en diensten betalen

•Speciale aanbiedingen (Deals) met punten kopen

•Bonuspunten aan vrienden of goede doelen doneren

【免費社交App】WeCanBeSocial App-APP點子

•Gasten of klanten met bonuspunten belonen

•Jouw premium lidmaatschap met bonuspunten betalen

Hoe kan ik bonuspunten verdienen?

•Door vrienden, collega’s of klanten uit te nodigen

•Door premium leden te werven

•Door bonuspunten van andere leden als cadeau of premie te ontvangen

•Door producten of diensten voor punten aan te bieden

De bonuspunten van WCBS dienen als een soort alternatieve virtuele valuta waarmee je snel en eenvoudig verschillende transacties via de website of Android/IOS App kunt uitvoeren. Alle transacties worden automatisch in real-time verwerkt en uitbetalingen worden snel en correct door ons uitgevoerd.

Meer privacy met social networking 2.0

Het nieuwe zakelijke model van WCBS biedt de gebruiker veel meer privacy. Wij verzamelen geen enkel gegevens van onze leden met het doel om deze voor marketing of reclame doeleinden te (mis)gebruiken. Wij zullen nooit je gegevens of informatie die je aan ons verstrekt aan deerde partijen verkopen of ter beschikking stellen. Je zult op onze website nooit ongewenste reclame op jouw profiel tegenkomen. Maar vergeet niet dat de informatie of foto’s die je zelf op de website plaatst openbaar zijn. Bescherm jezelf door alleen maar dingen op het Internet te plaatsen die iedereen mag zien.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben stuur ons dan graag een bericht via Contact

Wij wensen je veel plezier met het gebruik van onze website.

Met een heel sociale groet,

Het WCBS Team

免費玩WeCanBeSocial App APP玩免費

免費玩WeCanBeSocial App App

WeCanBeSocial App APP LOGO

WeCanBeSocial App LOGO-APP點子

WeCanBeSocial App APP QRCode

WeCanBeSocial App QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.9.2
App下載
免費
1970-01-012015-03-11